torsdag 1. oktober 2009

Votter



Dette var et prosjekt som var i fare for å bli en UFO,men klarte å ta
meg i nakken og strikke de ferdige, og tove de. Måtte 3 runder i vaskemaskina før jeg ble fornøyd.


Er strikket i Mor Aase ren ull, og har hørt mange sagt at dette garnet tover veldig,men det har altså ikke jeg erfart. Ble veldig fornøyd, og har lagt opp til en lue i samme fargene som også skal toves. Fortsettelse følger...

Ellers er det fortsatt litt bomullsrester hos meg, noe har nå blitt kluter. Synes de er kjempegode! Greit å få brukt opp litt fra lageret som "ligger i veien"... ;)

søndag 20. september 2009

Et lite resteprosjekt


Jeg har en stund ønsket meg en liten matte til badegulvet,men ikke funnet noen som passet,da det er liiiiten plass. Så nå har jeg heklet en selv, av endel rester av bomullsgarn. Mange tråder å feste... Det ble også nok til en kjøkkenklut.

Marius!!!

Endelig er den ferdig.

Stakkaren har ligget i en plastpose i skapet i over ett år, nesten ferdig strikket,men gjemt og forsøkt glemt. Men nå er den kommet frem i lyset og ferdigstilt. Er überstolt, dette er mitt første store mønsterstrikkede plagg, og gleder meg til kjøligere dager,så jeg kan begynne å bruke den. Er også første gang jeg har montert en genser, skummelt å sy og klippe,men det gikk bra,med godt hjelp fra ho mor. :)

Er strikket i Rubin fra SparKjøp, koksgrå og naturhvit. Kjempefornøyd!!

søndag 30. august 2009

Luer


Jeg har ikke vært helt inaktiv, selv om bloggen ligger litt sånn i brakk.
Har produsert 2 Hermioneluer, en voksen :

og en barnestr.



En Odessa i bomull til mamma som kokte bort den hun hadde fått.(Ikke spør...)





Og en delvis egenprodusert,delvis inspirert av ei lue jeg har sett på Ravelry.


Denne ble jeg særlig godt fornøyd med, er strikket i Viking Toppgarn,myk og varm. Så denne blir nok brukt når høsten setter inn for alvor.

Som du ser av vindusbildene mine, regner og regner og regner det her i dag. Øser ned. Ustanselig. Ikke engang pusen vil ut. Et skikkelig være-inne-vær-med-tente-lys-og-en-god-film-med-strikketøyet-på-plass-dag. Har sett Australia, og X-Men Origins Wolverine, begge med Hugh Jackman i hovedrollene. Han er slett ikke det verste å se på... Jummy. *knis*

tirsdag 28. juli 2009

Ferdig!!!!

Da er endelig "arbeidsdagsokkene" mine ferdige.
Ganske fornøyd,men kunne kanskje strikket med en pinne mindre, ble litt løse i fisken...




Har alt begynt på et nytt par, denne gangen Brigid,men ingen bilder å vise frem der enda.

torsdag 16. juli 2009

Sokker


Har blitt en smule påvirket av denne farsotten 52 sokker på ett år som herjer på forum og i blogger, og selv om jeg langtifra kommer til å strikke så mange, har jeg kastet meg uti engelske mønster igjen, denne gange nine-to five. Har siklet på disse lenge,men synes de såg så vanskelige ut. Men det viser seg jo at de slett ikke er vanskelige likevel! Hadde litt trøbbel med hælen, og fikk det visst ikke helt riktig,men takket være Lille Rosin på HB, skjønte jeg iallefall fremgangsmåten, og neste par kommer til å bli perfekt!

torsdag 2. juli 2009

Sommer

Sommer i et Norgesglass...
Sommer, sol, skjell og salt sjø...
Blomster er en viktig del av min sommer...