lørdag 9. desember 2006

Jul i hjerter...

Her på Vestlandet er det iallefall ikke noe som minner om jul ute enda, det regner og regner og regner, og blåser og er skikkelig surt. Så da er det bare å rigge seg til på kjøkkenbordet med kaffe, pepperkaker og julemusikk på cdspilleren og prøve å skape litt julestemning.

Dermed blir det juleverksted for tiden. Ble så inspirert til å lage noe julepynt, så da var det bare å lete frem alt hobbyutstyret og klekke ut noe som faktisk kommer til å bli brukt. Er meget godt fornøyd med resultatet, selv om det tok lenger tid en først antatt. Men skal det bli skikkelig, må man ta den tiden det tar også, sånn er det vel bare... *smil* Har lyst til å lage flere av det store hjertet, men gikk litt lei, så det får i allefall vente litt. Alle er laget av dobbel filt, sydd sammen i kantene og fylt med vatt.

Ellers er jeg kommet i gang med det som forhåpentligvis blir en vest til meg selv. Strikker uten mønster, så får nå se hvordan det går... Synes det var et godt garn å strikke med, og det var en fin brunfarge, selv om den ikke kommer så godt frem på bildet her. Er mørkere, men likevel varm i fargen.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte hjerter.
Det blir en fin vest. Likte fargen du har valgt.

ønsker deg en fin adventssøndag